De la CUP a Perpinyà, València i al Parlament

El passat més de novembre ha sigut força mogut en matèria política. La decisió de la CUP de concórrer a les eleccions autonòmiques a la Comunitat Autònoma de Catalunya ens va fer posar a molts a tot gas, després de tot allò era inevitable certa ressaca que només podrem fer passar a còpia de més feina!

A més a més d’això el 10 de novembre es feia la tradicional manifestació de la Diada de la Catalunya Nord (7 de novembre) en que es recorda la signatura del Tractat dels Pirineus en que la corona castellana donava a la francesa, sense el consentiment dels catalans, els territoris del nord de l’Albera. En el marc de la diada s’elaborà el cartell de la CUP convocant a la manifestació i els diversos actes de la jornada.

A València pocs dies després feien la presentació del llibre ‘Cop de CUP‘ i una assemblea oberta sobre el paper de la CUP a les institucions. Aprofitant el disseny del cartell de la diada de la Catalunya Nord, i fent tradició als tempos ràpid i estressants, vaig fer també el cartell de l’acte.

Durant la campanya i a posteriori, la CUP ha tret diversos materials, alguns d’ells unes targetes per a fer cricular per a internet. Aquestes són les que vaig tenir el plaer de dissenyar.

cup_somiadors

cup_forca

repartiment_treballriquesa

repartiment_antipatriarcal

piulada_otegi

5propostes

cup_wert_llengua