4t Combat de Corrandes de Montagut

A poc a poc i bona lletra, i ja en porten 4! El combat de corrandes de Montagut (la Garrotxa) arriba a la quarta edició i ja és per alguns cita inaludible del calendari gastronòmic, cultural i popular. Per a l’edició d’enguany, (i repetim!) m’han demanat que els faci el cartell de la jornada, i un parell de targetes per a les xarxes socials.

4_combat_corrandes_REl cartell volia tenir un aire desenfadat i una mica foll, a la vegada que fer referència també als elements més clàssics i remarcats de la jornada: la teca i el cant improvisat. En recullen el testimoni tres éssers amb cos de persona i cap de butifarra, acordió i micròfon. En un segon pla i al penjador dos elements (a mode d’icona, i conscient del tòpic que suposen) actuals i històrics que ens traslladen a les nostres lluites quotidianes, una barretina, una cofia roja i negra, i una bóta de vi que si bé no ens ajuda en la lluita, si que ens amenitza el temps entre batalles.

Hi ha també tres elements, quasi en forma de petits logotips, que apareixen als tres dissenys: el porró de vi, l’acordió i els Països Catalans. Beure, música i revindicació, són bones senyes de la jornada.

Com no podria ser d’una altra manera un recordatori a la lluita contra el fracking i la xacra que suposa pel territori, ‘Garrotins against fracking’ com a segon títol del combat.

La primer targeta, la de sortida, apareix un parell de mesos abans del combat, per anar fent boca i que la gent es reservi la data.

combat_corrandes_ban1

La segona targeta, la del sorteig, busca interacció (feedback, pels amants del mainstream) amb l’usuari del facebook, i sorteja entre tots els que la comparteixin un pack de dos dinars gratuïts per al combat.

4combatcorrandes_targeta